Starting To See This With YouTube

For support with specific websites

Moderator: trava90

Forum rules
Please always mention the name/domain of the website in question in your topic title.
Please one website per topic thread (to help keep things organized). While behavior on different sites might at first glance seem similar, they are not necessarily caused by the same.

Please try to include any relevant output from the Toolkit Error Console or the Developer Tools Web Console using the following procedure:
  1. Clear any current output
  2. Navigate or refresh the page in question
  3. Copy and paste Errors or seemingly relevant Warnings into a single [ code ] block.
van p
Astronaut
Astronaut
Posts: 627
Joined: 2015-11-19, 07:15
Location: Cincinnati, OH, U.S.A.

Starting To See This With YouTube

Unread post by van p » 2024-05-18, 23:12

Please always mention the name/domain of the website in question in your topic title.

Please try to include any relevant output from the Toolkit Error Console or the Developer Tools Web Console using the following procedure:

1) Clear any current output
2) Navigate or refresh the page in question
3) Copy and paste Errors or seemingly relevant Warnings into a single [ code ] block.

Code: Select all

**PASTE CONSOLE OUTPUT HERE**

(Don't know what "Clear any current output" means. For that matter, don't know that I know what number 2) means. In any event, this is all I have for now.)

I've started seeing the following screen (see screenshots below) occasionally when I go to YouTube with Pale Moon, Cyberfox, and (old) Waterfox. I've ignored it up 'til now but decided to post here now. The first 2 screenshots are with Pale Moon a couple days ago. I tried with Cyberfox a few minutes ago, got the screen, and looked at the console info. The only thing shown is the 3rd screenshot; don't know how applicable it would be with Pale Moon, but it's all I have for now. The 2nd screenshot is from clicking on "Learn more" on the 1st screenshot. Are we on a downhill slide to Firefox being the only Firefox-type browser that works on this site?
Screenshot (1034).png
Screenshot (1035).png
Screenshot (1037).png
Windows 10 Pro x64 v22H2 8GB i5-4570|Pale Moon v33.2.1 x64

User avatar
Night Wing
Knows the dark side
Knows the dark side
Posts: 5223
Joined: 2011-10-03, 10:19
Location: Piney Woods of Southeast Texas, USA

Re: Starting To See This With YouTube

Unread post by Night Wing » 2024-05-19, 03:08

@ van p

I visit YouTube every day and I am not seeing any of the three photos you posted for YouTube when I use 64 bit linux Pale Moon 33.1.0 in any of the three linux distros below.

1) Linux Mint 21.3 (Virginia) Xfce
2) MX Linux 23.2 (Libretto) Xfce
3) Debian 12.5 (Bookworm) Xfce
Linux Mint 22 (Wilma) Xfce w/ Linux Pale Moon, Linux Waterfox, Linux Firefox
MX Linux 23.3 (Libretto) Xfce w/ Linux Pale Moon, Linux Waterfox, Linux Firefox
Linux Debian 12.6 (Bookworm) Xfce w/ Linux Pale Moon, Linux Waterfox, Linux Firefox

User avatar
puppyX
Fanatic
Fanatic
Posts: 124
Joined: 2019-05-30, 11:43

Re: Starting To See This With YouTube

Unread post by puppyX » 2024-05-19, 12:01

PM 33.1.0 64bit GTK3

Linux Trisquel GNU 64bit = Plays OK
Linux AntiX 32bit = Plays OK (PM 33.0.0)
Windows 11 64bit = Plays OK
Windows 7pro 64bit = Won't play youtube videos and the first screen you show pops up, 'Please Update Your Browser'.

User avatar
puppyX
Fanatic
Fanatic
Posts: 124
Joined: 2019-05-30, 11:43

Re: Starting To See This With YouTube

Unread post by puppyX » 2024-05-19, 12:36

Win 7 Pro 64 bit is now playing You tube videos OK again.

lunapalida
Hobby Astronomer
Hobby Astronomer
Posts: 22
Joined: 2023-04-01, 06:28

Re: Starting To See This With YouTube

Unread post by lunapalida » 2024-06-10, 08:56

puppyX wrote:
2024-05-19, 12:01
PM 33.1.0 64bit GTK3
...
Linux AntiX 32bit = Plays OK (PM 33.0.0)
OK, found here some 32bit builds for debian and ubuntu

https://software.opensuse.org/download. ... e=palemoon

and for debian 11 and 12

https://software.opensuse.org/download/ ... n-mx_linux

so may I trust them?

Post Reply