Videos on Facebook not working

The place to report Pale Moon specific bugs on the Windows operating system.
User avatar
Sajadi
Board Warrior
Board Warrior
Posts: 1090
Joined: 2013-04-19, 00:46

Re: Videos on Facebook not working

Post by Sajadi » 2019-05-19, 20:46

No problem with latest unstable. Facebook videos work flawless.

_yuyu_
Fanatic
Fanatic
Posts: 184
Joined: 2015-03-02, 14:18
Location: Moscow

Re: Videos on Facebook not working

Post by _yuyu_ » 2019-05-19, 21:05

Sajadi wrote:
2019-05-19, 20:46
No problem with latest unstable. Facebook videos work flawless.
No. Still doesn't work for me.
Pale Moon 32-bit on Win 7 x64

_yuyu_
Fanatic
Fanatic
Posts: 184
Joined: 2015-03-02, 14:18
Location: Moscow

Re: Videos on Facebook not working

Post by _yuyu_ » 2019-05-19, 21:07

back2themoon wrote:
2019-05-19, 20:30
Also try Preferences/Content/Video/Enable Media Source Extensions (set to off and refresh page). If this works, you can install HTML5 Media Tuner which allows toggling this on a per-site basis (=enabled everywhere, except Facebook for example).
Great! It helped. Thank you.
Pale Moon 32-bit on Win 7 x64

SGvagon
Astronaut
Astronaut
Posts: 586
Joined: 2013-02-16, 13:33
Location: Czech Republic - Slavonice
Contact:

Re: Videos on Facebook not working

Post by SGvagon » 2019-05-20, 16:04

back2themoon wrote:
2019-05-19, 20:30
Also try Preferences/Content/Video/Enable Media Source Extensions (set to off and refresh page). If this works, you can install HTML5 Media Tuner which allows toggling this on a per-site basis (=enabled everywhere, except Facebook for example).
When I arrived home from works I also will try this. But if this helps, the problem is in Palemoon MSE, well (without MSE, videos on Facebook run only with CPU, not HW acceleration) ? And needs to be repair.
And also will try the latest unstable. And then reply results.

SGvagon
Astronaut
Astronaut
Posts: 586
Joined: 2013-02-16, 13:33
Location: Czech Republic - Slavonice
Contact:

Re: Videos on Facebook not working

Post by SGvagon » 2019-05-20, 21:05

Ok, without MSE, videos on FB works. I can't choose Full HD quality (only SD and HD) , but works. So the problem is maybe in the Palemoon MSE?
Palemoon Unstable not working too.

SGvagon
Astronaut
Astronaut
Posts: 586
Joined: 2013-02-16, 13:33
Location: Czech Republic - Slavonice
Contact:

Re: Videos on Facebook not working

Post by SGvagon » 2019-05-25, 02:45

Ok, I definitely think, that this problem is in my FB account and Palemoon. Because I tried log in on my friends laptop (on his account, videos on FB works perfectly, even on my Palemoon too) and I had infinite loading again :crazy: .
BUT, this issue I have only in Palemoon (on every machine) . Other browsers (Chrome and Firefox) works with my FB account.

SGvagon
Astronaut
Astronaut
Posts: 586
Joined: 2013-02-16, 13:33
Location: Czech Republic - Slavonice
Contact:

Re: Videos on Facebook not working

Post by SGvagon » 2019-05-28, 16:42

Ok, from today, FB videos works :-/ . And I didn't anything.

User avatar
PaleGreg
Newbie
Newbie
Posts: 4
Joined: 2018-08-14, 16:40

Re: Videos on Facebook not working

Post by PaleGreg » 2019-06-21, 23:37

I'd be happy to have videos on fb not load. For some months, video ads in fb, which hit the scrolled-into-view portion of the screen running, always cause PM to crash. Win 7.

User avatar
Moonchild
Pale Moon guru
Pale Moon guru
Posts: 26193
Joined: 2011-08-28, 17:27
Location: 58°2'16"N 14°58'31"E
Contact:

Re: Videos on Facebook not working

Post by Moonchild » 2019-06-22, 00:34

If you have a consistent crash, please send us a crash (mini)dump. Please check the forum's how-to section for the guide how to create a dump and send it to us.
"There will be times when the position you advocate, no matter how well framed and supported, will not be accepted by the public simply because you are who you are." -- Merrill Rose
Image

SGvagon
Astronaut
Astronaut
Posts: 586
Joined: 2013-02-16, 13:33
Location: Czech Republic - Slavonice
Contact:

Re: Videos on Facebook not working

Post by SGvagon » 2019-07-15, 15:18

Facebook try new features again :eh: ? When I click on Play again button on any facebook video (it shows after watching videos) , my CPU imidiatelly goes up to 99-100% and video on FB lagging as hell. I must click on pause and play, then videos play correctly again. Or when I move video on timeline back or forward (only fHD videos, same issue with CPU and videos are 2 times faster without sound.
Really, really strange issue, the only solution is pause and play video again :crazy: .

Locked