Xenforo issue on Linux

This board is for discussions, bug reports, etc. for pre-releases of the v28 milestone building on UXP.
User avatar
EbonJaeger
Moonbather
Moonbather
Posts: 71
Joined: 2017-03-21, 16:27
Location: New York, USA

Xenforo issue on Linux

Unread post by EbonJaeger » 2018-08-05, 18:46

Xenforo forums do not have a scroll bar when using any of the Pale Moon UXP beta versions. It does work fine on Windows with the same versions, though. Scrolling using methods other than using the scroll bar itself works just fine, the bar just does not appear. There are no errors in the browser console when opening any Xenforo forum.

Anyone have any insight?

Walter Dnes
Astronaut
Astronaut
Posts: 635
Joined: 2015-07-30, 20:29
Location: Vaughan, ON, Canada

Re: Xenforo issue on Linux

Unread post by Walter Dnes » 2018-08-05, 19:16

On PM linux 28b5, if I manually resize the browser window (smaller) the scroll bar eventually appears. Weird.
There's a right way
There's a wrong way
And then there's my way

User avatar
EbonJaeger
Moonbather
Moonbather
Posts: 71
Joined: 2017-03-21, 16:27
Location: New York, USA

Re: Xenforo issue on Linux

Unread post by EbonJaeger » 2018-08-05, 19:23

Resizing my browser window with b5 does not cause the scroll bar to appear for me.

User avatar
Moonchild
Pale Moon guru
Pale Moon guru
Posts: 30573
Joined: 2011-08-28, 17:27
Location: Tranås, SE
Contact:

Re: Xenforo issue on Linux

Unread post by Moonchild » 2018-08-05, 19:29

Potentially there's a styling error on the forum that messes with window overflow.
"Son, in life you do not fight battles because you expect to win, you fight them merely because they need to be fought." -- Snagglepuss
Image

User avatar
EbonJaeger
Moonbather
Moonbather
Posts: 71
Joined: 2017-03-21, 16:27
Location: New York, USA

Re: Xenforo issue on Linux

Unread post by EbonJaeger » 2018-08-05, 19:40

Hm. When opening the website console causes the scroll bar to appear. Upon refreshing the page, it is gone again... Would that still be a style issue?

Keeping the web tools open seems to force the scroll bar to re-appear while navigating pages in the forum.
Last edited by EbonJaeger on 2018-08-05, 19:42, edited 1 time in total.

Locked