n2scape theme extension broken after upgrading to PM v27

Anything about browser themes, both Full Themes and Lightweight Themes (personas) should go here.

Moderators: FranklinDM, Lootyhoof

Locked
kutykurutty

n2scape theme extension broken after upgrading to PM v27

Post by kutykurutty » 2016-12-11, 01:58

Hi Guys!

I hope I have posted it to the right place, if not sorry and please move it.

After I have updated from v26.4.1 to v27.0.2 this theme got broken. I can see the url-s "twice" and sometimes the progress bar appears, although its turned off. Maybe someone can tell what's the reason and hopefully someone can fix it. Thanks. :)
n2scape.JPG
https://addons.mozilla.org/hu/firefox/addon/n2scape/

fillerup
Astronaut
Astronaut
Posts: 508
Joined: 2014-05-19, 19:14
Location: Finland

Re: n2scape theme extension broken after upgrading to PM v27

Post by fillerup » 2016-12-11, 02:33


kutykurutty

Re: n2scape theme extension broken after upgrading to PM v27

Post by kutykurutty » 2016-12-11, 04:46

and as I can see now, i have posted it wrong. sorry admins.

as for the solution, unfortunatelly it solves only the first issue with the double text, but thanks for the hint.

kutykurutty

Re: n2scape theme extension broken after upgrading to PM v27

Post by kutykurutty » 2016-12-11, 15:00

Unfortunatelly, there is a much bigger problem with this theme.
I hate FB theater mode as it is, but I couldn't find any solution to turn it off. Nevertheless, when I install this theme, FB theater mode pages get into an infinite loop, they pop-up for 1-2 seconds, then disappear and so on. :(
I know tastes are different, but who was living in the Netscape era, they know its a pretty one. :D

If someone has the knowledge and time, could she/he please look at it and maybe fix this theme? It could be proposed then as an official PM theme? :roll:

Anyway thank you in advance.

kutykurutty

Re: n2scape theme extension broken after upgrading to PM v27

Post by kutykurutty » 2016-12-12, 20:14

update
its not the theme which causes the infinite loop. something else causes it, since PM has this bug without anything external installed. will post about it in a different thread.

nevertheless, the second problem which I mentioned in the first post, its an issue of the theme extension. any idea guys? :-)

Locked