Twitter wont load any link....anyone else?

General project discussion.
Use this as a last resort if your topic does not fit in any of the other boards but it still on-topic.
Forum rules
This General Discussion board is meant for topics that are still relevant to Pale Moon, web browsers, browser tech, UXP applications, and related, but don't have a more fitting board available.

Please stick to the relevance of this forum here, which focuses on everything around the Pale Moon project and its user community. "Random" subjects don't belong here, and should be posted in the Off-Topic board.
User avatar
cartel
Lunatic
Lunatic
Posts: 484
Joined: 2014-03-16, 21:57
Location: Chilliwack, BC

Twitter wont load any link....anyone else?

Unread post by cartel » 2024-05-17, 05:25

https://x.com/doom_stream/status/1791321690297008508

I tried a new profile. It loads on chrome but not palemoon and thats any twitter link.
It just kicks me to the login page.

??

thanks
ImageImage

User avatar
cartel
Lunatic
Lunatic
Posts: 484
Joined: 2014-03-16, 21:57
Location: Chilliwack, BC

Re: Twitter wont load any link....anyone else?

Unread post by cartel » 2024-05-17, 05:36

looks like the user agent.
general.useragent.override.twimg.com;Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/101.0.0.0 Safari/537.36
general.useragent.override.twitter.com;Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/101.0.0.0 Safari/537.36
general.useragent.override.x.com;Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/101.0.0.0 Safari/537.36

now it works...

I was using this:
general.useragent.override.twitter.com;Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/70.0.3538.77 Safari/537.36")
for years....guess tonight was the night they dont like it anymore.

I also tried this:
Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/109.0.0.0 Safari/537.36
and it loded but the placeholders wouldn't load the media and it said something went wrong so it dont like the (Windows NT 10.0; Win64; x64) part or something.
who knows. always something to screw people
ImageImage

User avatar
cartel
Lunatic
Lunatic
Posts: 484
Joined: 2014-03-16, 21:57
Location: Chilliwack, BC

Re: Twitter wont load any link....anyone else?

Unread post by cartel » 2024-05-17, 14:07

maybe twitter was updating the servers cause now everything in black like night mode and I tried it again with a new profile and it works.
I give up
ImageImage

Sessh
Fanatic
Fanatic
Posts: 142
Joined: 2018-01-11, 18:43

Re: Twitter wont load any link....anyone else?

Unread post by Sessh » 2024-05-18, 03:37

I was actually having the same issue. Clicking a twitter link just sent me to my homepage instead of to the tweet and trying in a clean profile just told me my browser was unsupported, but now I accidentally erased the useragent in the about:config for twitter.com and now it works fine? No useragent override at all makes it work, so does this mean there doesn't need to be an override for twitter at this time or should I put another one in? If anyone is using twitter successfully with a useragent, do share.

Actually a clean profile still says unsupported browser, but my main profile works.

Potkeny
Fanatic
Fanatic
Posts: 145
Joined: 2018-08-03, 17:00

Re: Twitter wont load any link....anyone else?

Unread post by Potkeny » 2024-05-18, 14:09

I forgot since when I am using this one in my main profile (so I now wonder if it still correct..), seems to work with some quirks/delays, but I never troubleshooted if its UA or my extensions blocking things which causes those, so I am fine with that:

Code: Select all

 general.useragent.override.twitter.com - Mozilla/5.0 (%OS_SLICE% rv:60.0) Gecko/20100101 Firefox/60.0

Sessh
Fanatic
Fanatic
Posts: 142
Joined: 2018-01-11, 18:43

Re: Twitter wont load any link....anyone else?

Unread post by Sessh » 2024-05-18, 16:52

That one works with my main profile too, but clean profile still says unsupported browser. Interesting...

User avatar
cartel
Lunatic
Lunatic
Posts: 484
Joined: 2014-03-16, 21:57
Location: Chilliwack, BC

Re: Twitter wont load any link....anyone else?

Unread post by cartel » 2024-05-19, 07:43

Sessh wrote:
2024-05-18, 16:52
That one works with my main profile too, but clean profile still says unsupported browser. Interesting...
the fun and games never ends...
ImageImage

User avatar
Lexx Diamond
Moon lover
Moon lover
Posts: 78
Joined: 2017-02-16, 18:26
Location: Third Stone from The Sun

Re: Twitter wont load any link....anyone else?

Unread post by Lexx Diamond » 2024-07-10, 02:55

@cartel thanks for starting a discussion of this. Thanks at @Potkeny for providing a resolution for my issue. Now twitter loads fine.
Image

Post Reply