Images do not appear

This board is for discussions, bug reports, etc. for pre-releases of the v28 milestone building on UXP.

Moderator: satrow

User avatar
back2themoon
Board Warrior
Board Warrior
Posts: 1192
Joined: Sun, 19 Aug 2012, 20:32

Images do not appear

Unread postby back2themoon » Wed, 13 Jun 2018, 16:40

Can you see the images here? They appear on a clean profile (PM28a4, W10 x64) but not on the upgraded one (from PM27), even on Safe Mode.

On this page some of the images do appear, but most still don't.

Lots of warnings (not errors):

warnings.png
Last edited by back2themoon on Wed, 13 Jun 2018, 16:42, edited 2 times in total.
Safe Mode / clean profile info: Help/Restart in Safe Mode
Information to include when asking for support - How to apply user agent overrides

Windows 10 Pro - Pale Moon x64 - FossaMail x64 - Emsisoft Anti-Malware

User avatar
adesh
Astronaut
Astronaut
Posts: 564
Joined: Tue, 06 Jun 2017, 07:38

Re: Images do not appear

Unread postby adesh » Wed, 13 Jun 2018, 16:55

I can see the images just fine. On Mac, private build with standard configuration.
Screen Shot 2018-06-13 at 10.38.46 PM.png

Off-topic:
Those are warnings from Browser Console, and mostly harmless ignored CSS rules. When you are debugging issues with a site, what you want is the output from Web Console which comes up by pressing the F12 key.
Last edited by adesh on Wed, 13 Jun 2018, 17:11, edited 1 time in total.

User avatar
EbonJaeger
Moonbather
Moonbather
Posts: 66
Joined: Tue, 21 Mar 2017, 16:27
Location: New York, USA

Re: Images do not appear

Unread postby EbonJaeger » Wed, 13 Jun 2018, 18:44

I am unable to view the images from the first link on PM v 28.0.0a4 (64-bit) (2018-06-10) on Windows 10 using my updated profile.

User avatar
JustOff
Localization Coordinator
Localization Coordinator
Posts: 1510
Joined: Thu, 03 Sep 2015, 19:47
Location: UA
Contact:

Re: Images do not appear

Unread postby JustOff » Wed, 13 Jun 2018, 19:14

The problem is that PM28 does not support image/jxr yet, so in case of profile updated from PM27 you need to reset image.http.accept in about:config to the default value.

See also UXP#144, UXP#495.
Last edited by JustOff on Wed, 13 Jun 2018, 21:00, edited 2 times in total.
Here are the add-ons I made in a spare time. That was fun!


Return to “Pale Moon UXP alpha/beta”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest