AV1 and YouTube Topic is solved

Discussions about the development and maturation of the Unified XUL Platform (UXP).
Warning: may contain highly-technical topics.

Moderators: trava90, satrow

roytam1
Fanatic
Fanatic
Posts: 140
Joined: Wed, 11 Mar 2015, 07:01
Location: Hong Kong

AV1 and YouTube

Unread postby roytam1 » Sat, 27 Oct 2018, 05:13

I'd just seen there are some commits that is working on AV1 support. I compiled with --enable-av1 and enabled "media.av1.enabled" in about:config.
It is working in test site https://demo.bitmovin.com/public/firefox/av1/ , but YouTube still thinks browser can't decode AV1 in https://www.youtube.com/testtube . Any thoughts?
Last edited by roytam1 on Sat, 27 Oct 2018, 05:13, edited 1 time in total.

yami_
Fanatic
Fanatic
Posts: 201
Joined: Thu, 26 Apr 2018, 11:05

Re: AV1 and YouTube  Topic is solved

Unread postby yami_ » Sat, 27 Oct 2018, 09:32

It does not work on YouTube, because UXP does not support AV1 in MPEG-4 Part 14 containers, see Issue #853 (uxp).
cat came back from Berkeley waving flags
- rob pike

User avatar
Moonchild
Pale Moon guru
Pale Moon guru
Posts: 22269
Joined: Sun, 28 Aug 2011, 17:27
Location: 58.5°N 15.5°E
Contact:

Re: AV1 and YouTube

Unread postby Moonchild » Sat, 27 Oct 2018, 11:26

Support in MP4 is being worked on by Travis.
Improving Mozilla code: You know you're on the right track with code changes when you spend the majority of your time deleting code.

"If you want to build a better world for yourself, you have to be willing to build one for everybody." -- Coyote Osborne


Return to “UXP platform development”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest