Pages Not Loading

Board for discussions around the Basilisk web browser.

Moderator: Basilisk-Dev

User avatar
gregorywest
Newbie
Newbie
Posts: 3
Joined: 2022-09-29, 15:55

Pages Not Loading

Unread post by gregorywest » 2022-09-29, 16:02

I just installed the most recent version of the Windows 64bit Basilisk. All of a sudden web pages are not loading. I am getting an error about the page resetting itself: "The connection was reset" This is happening for any URL/IP address I go to. I checked the proxy it is set to none (as it should be) still nothing comes up.

What am I doing wrong?

Greg

User avatar
therube
Board Warrior
Board Warrior
Posts: 1468
Joined: 2018-06-08, 17:02

Re: Pages Not Loading

Unread post by therube » 2022-09-29, 19:54

Do other browsers still work?

If so, mozillazine: https://kb.mozillazine.org/Error_loading_any_website.

User avatar
Basilisk-Dev
Moonbather
Moonbather
Posts: 59
Joined: 2022-03-23, 16:41

Re: Pages Not Loading

Unread post by Basilisk-Dev » 2022-09-29, 22:05

gregorywest wrote:
2022-09-29, 16:02
I just installed the most recent version of the Windows 64bit Basilisk. All of a sudden web pages are not loading. I am getting an error about the page resetting itself: "The connection was reset" This is happening for any URL/IP address I go to. I checked the proxy it is set to none (as it should be) still nothing comes up.
Sorry, I'm not able to replicate this issue at all. Both the 64-bit and 32-bit Windows builds are working fine for me. You might have some sort of networking issue on your end.
Basilisk Project Owner

viewtopic.php?f=61&p=230756

User avatar
gregorywest
Newbie
Newbie
Posts: 3
Joined: 2022-09-29, 15:55

Re: Pages Not Loading

Unread post by gregorywest » 2022-09-30, 03:12

everything except Basilisk works fine. Both Edge and Chrome have no problems. The issue in Basilisk is there for both WAN and Lan addresses.

Greg

User avatar
gregorywest
Newbie
Newbie
Posts: 3
Joined: 2022-09-29, 15:55

Re: Pages Not Loading

Unread post by gregorywest » 2022-10-01, 17:00

Here is an interesting ripple. When I stopped my Kaspersky Anti-Virus Basilisk started to work. Will have to look into that and fix it.

Was the like to the Mazola page that gave me the hint, thank you for sharing that guys!!!

User avatar
Moonchild
Pale Moon guru
Pale Moon guru
Posts: 33022
Joined: 2011-08-28, 17:27
Location: Tranås, SE
Contact:

Re: Pages Not Loading

Unread post by Moonchild » 2022-10-01, 17:34

It's probably Kaspersky sandboxing the browser in that case - possibly because Basilisk isn't code signed or what not. AV-sandboxing tends to work very poorly with UXP-based applications.
"The best revenge is to not be like the person who wronged you." -- Marcus Aurelius
"Seek wisdom, not knowledge. Knowledge is of the past; wisdom is of the future." -- Native American proverb

Post Reply