https everywhere does not appear

General discussion, compatibility and contributed extensions.

Moderators: satrow, FranklinDM, Lootyhoof

User avatar
emninger
Moongazer
Moongazer
Posts: 12
Joined: Sat, 17 Mar 2018, 23:53

https everywhere does not appear

Unread postby emninger » Fri, 23 Mar 2018, 01:38

I installed https everywhere as suggested along with moon tester tool. But https eveywhere does not appear in the navigation bar (where noscript, ublock, disconnect show up)? Is that normal?

Btw, the same is true for Decentraleyes ...

Thanks a lot in advance for any help!

User avatar
SpockFan02
Lunatic
Lunatic
Posts: 459
Joined: Sun, 24 Sep 2017, 16:35

Re: https everywhere does not appear

Unread postby SpockFan02 » Fri, 23 Mar 2018, 06:19

(I'm using Encrypted Web, not HTTPS Everywhere, but) did you try right-clicking on the toolbar, selecting Customize, and looking for the button to drag onto the toolbar?

User avatar
emninger
Moongazer
Moongazer
Posts: 12
Joined: Sat, 17 Mar 2018, 23:53

Re: https everywhere does not appear

Unread postby emninger » Tue, 03 Apr 2018, 07:27

This topic is moved to extensions (viewtopic.php?f=46&p=138309#p138309).

In any case, i found the answer thanks to the help i got: I installed the add-on (it was the correct version - 5.2.2.1) directly, not thru Moon Test Tool. After i installed it with Moon Test Tool it's marked by a blue dot and the icon appears correctly.


Return to “Browser extensions”

Who is online

Users browsing this forum: AhrefsBot [Crawler] and 13 guests