[Solved]Installer doesn't work on Stella

Support and discussions for the x86/x64 Linux version of Pale Moon.

Moderators: trava90, satrow

access2godzilla

[Solved]Installer doesn't work on Stella

Unread post by access2godzilla » 2014-05-31, 11:23

user wayne128 via PM:
I have no issue installing palemoon-linux on many distros, such as Debian vanilla, Debian base, ubuntu base.. still playing...

Both method,
1 copy the PM folder, click to open directory, click the PM icon to run PM works for several distros.
2. run pminstaller.sh, with chmod +x, ./pminstaller.sh...

Now for first hurdle, on Stella, which is rpm based on CentOS, while I can use method 1 above and get it running, I cannot get pminstaller.sh works with several methods..

perhaps I did it wrong, or something not cooperating..

could you help?

thanks for reading.
wayne

access2godzilla

Re: Installer doesn't work on Stella

Unread post by access2godzilla » 2014-05-31, 11:27

chmod +x isn't required :) -- it's already set in the archive.

Could you be specific about what isn't working? A screenshot, the terminal output or something else? If its "authentication failed because sudo is not installed", then use "su -c ./pminstaller.sh".

wayne128

Re: Installer doesn't work on Stella

Unread post by wayne128 » 2014-05-31, 11:51

access2godzilla wrote:chmod +x isn't required :) -- it's already set in the archive.

Could you be specific about what isn't working? A screenshot, the terminal output or something else? If its "authentication failed because sudo is not installed", then use "su -c ./pminstaller.sh".

Thanks access2godzilla for the reply.

Yes, it is working now.
issue close :mrgreen:

Locked