Only half of the images on the page load with Pale Moon

Users and developers helping users with technical Pale Moon issues (Windows and other non-Linux O.S.). Please direct questions about the Linux version to the appropriate Linux board.

Moderators: trava90, satrow

Forum rules
This board is for technical/usage questions and troubleshooting for the Pale Moon browser only. The main focus here is on Pale Moon on Windows. Please direct your questions for Linux, Android and Mac to the dedicated boards.
Technical issues and questions not related to the Pale Moon browser should be posted in "technical chat"
Please keep off-topic and general discussion out of this board, thank you!
Post Reply
User avatar
Grimmley
Newbie
Newbie
Posts: 4
Joined: 2019-10-09, 20:55

Only half of the images on the page load with Pale Moon

Post by Grimmley » 2019-10-09, 21:12

Hello,

When visiting the Asos site I only get to see half of the images on the page, the rest are blank boxes.

https://www.asos.com/men/shoes-boots-tr ... ?cid=28668

I can see all the images with MS Edge on this computer and also it's fine on a laptop using Firefox.

I tried restarting in safe mode with all the add-ons turned off and it was still the same, lots of blank boxes where the images would be.

I'm on windows 10 using Pale Moon 28.7.1 64bit.

I've got Autoplay Toggle, The Good Ol Sidebar and UBlock Origin installed but it doesn't make any difference if they're all turned off.

Cheers.

coffeebreak
Board Warrior
Board Warrior
Posts: 1969
Joined: 2015-09-26, 04:51
Location: U.S.

Re: Only half of the images on the page load with Pale Moon

Post by coffeebreak » 2019-10-09, 23:49

All of the images on the page load here (PM 28.7.1, Win7 x86).

Is it possible that you are blocking requests from asosservices.com...?
Because that would cause some of the page to not load.

User avatar
Grimmley
Newbie
Newbie
Posts: 4
Joined: 2019-10-09, 20:55

Re: Only half of the images on the page load with Pale Moon

Post by Grimmley » 2019-10-10, 00:37

Thanks for replying coffeebreak,

I can't see where I could be blocking anything. If it's loading the whole page for you then it must be something I'm doing wrong here. I've checked all the preferences and there's nothing I can figure would be causing a problem.

Is there a specific place I need to look?

Thanks,

coffeebreak
Board Warrior
Board Warrior
Posts: 1969
Joined: 2015-09-26, 04:51
Location: U.S.

Re: Only half of the images on the page load with Pale Moon

Post by coffeebreak » 2019-10-10, 01:42

Grimmley wrote:
2019-10-10, 00:37
Is there a specific place I need to look?
Check that Preferences > Content is set to Load images: Automatically

If that doesn't solve it, restart in safe mode to rule out interference from an extension (Help > Restart in Safe Mode...).

Also, please post the information requested in the support sticky, including the contents of Help > Troubleshooting Information.

EDIT:
Problem appears found. Please see the next post.
Last edited by coffeebreak on 2019-10-10, 05:14, edited 1 time in total.

coffeebreak
Board Warrior
Board Warrior
Posts: 1969
Joined: 2015-09-26, 04:51
Location: U.S.

Re: Only half of the images on the page load with Pale Moon

Post by coffeebreak » 2019-10-10, 05:10

Grimmley wrote:
2019-10-10, 00:37
Is there a specific place I need to look?
Actually, i just duplicated the issue: it seems to be caused by polyfill.io.

I have a site-specific user agent override for polyfill.io (in connection with a problem on a different site), which is apparently why all the images loaded for me earlier. When the override is removed, half the images on the page don't load for me either:

Code: Select all

Error: TypeError: can't convert symbol to string
Source File: https://cdn.polyfill.io/v2/polyfill.min.js?rum=0&features=default,Array.prototype.includes,Array.prototype.find,Array.prototype.findIndex,Number.isInteger,Intl.~locale.en-GB
Line: 7


If you add the following override in about:config, the images should all display properly on Asos:

Code: Select all

general.useragent.override.polyfill.io

Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:60.9) Gecko/20100101 Firefox/60.9

But for a real fix, please contact asos.com and ask them to update their polyfill to the current version, since polyfill itself has been fixed to properly recognize Pale Moon.

User avatar
Grimmley
Newbie
Newbie
Posts: 4
Joined: 2019-10-09, 20:55

Re: Only half of the images on the page load with Pale Moon

Post by Grimmley » 2019-10-10, 08:18

Thank you coffeebreak,

That did the trick, I'll send them an email today :thumbup:

User avatar
Grimmley
Newbie
Newbie
Posts: 4
Joined: 2019-10-09, 20:55

Re: Only half of the images on the page load with Pale Moon

Post by Grimmley » 2019-10-10, 08:33

update:- email sent.

Post Reply