Issues with Reddit

Users and developers helping users with technical Pale Moon issues (Windows and other non-Linux O.S.). Please direct questions about the Linux version to the appropriate Linux board.

Moderators: trava90, satrow

Forum rules
This board is for technical/usage questions and troubleshooting for the Pale Moon browser only. The main focus here is on Pale Moon on Windows. Please direct your questions for Linux, Android and Mac to the dedicated boards.
Technical issues and questions not related to the Pale Moon browser should be posted in "technical chat"
Please keep off-topic and general discussion out of this board, thank you!
User avatar
Shadeclan
Lunatic
Lunatic
Posts: 281
Joined: Thu, 05 Jun 2014, 17:27
Location: Albany, NY

Issues with Reddit

Unread postby Shadeclan » Thu, 14 Mar 2019, 18:31

I'm having issues posting anything in Reddit with Pale Moon. I have tried running in safe mode and, since I had a similar issue in Blogger, I changed the user agent from native to Gecko Compatibility to Firefox Compatibility with no luck (Blogger works best with Gecko Compatibility). Any ideas? :coffee:
Image

Potkeny
Hobby Astronomer
Hobby Astronomer
Posts: 19
Joined: Fri, 03 Aug 2018, 17:00

Re: Issues with Reddit

Unread postby Potkeny » Thu, 14 Mar 2019, 19:04

"New" (redesign or how it's called) reddit or the "good ol' working" one?

User avatar
Shadeclan
Lunatic
Lunatic
Posts: 281
Joined: Thu, 05 Jun 2014, 17:27
Location: Albany, NY

Re: Issues with Reddit

Unread postby Shadeclan » Thu, 14 Mar 2019, 19:26

Potkeny wrote:"New" (redesign or how it's called) reddit or the "good ol' working" one?

Didn't know there were multi-versions.
This one: https://www.reddit.com/r/MotoG/comments ... n_moto_g4/
Image

Potkeny
Hobby Astronomer
Hobby Astronomer
Posts: 19
Joined: Fri, 03 Aug 2018, 17:00

Re: Issues with Reddit

Unread postby Potkeny » Thu, 14 Mar 2019, 19:39

I would assume it's the new one then (if you don't see the "get new reddit" button https://i.imgur.com/yGQWeBT.png ).

I think this should use the old one for you too, just to make sure where the problem is: https://old.reddit.com/r/MotoG/comments ... n_moto_g4/

User avatar
Shadeclan
Lunatic
Lunatic
Posts: 281
Joined: Thu, 05 Jun 2014, 17:27
Location: Albany, NY

Re: Issues with Reddit

Unread postby Shadeclan » Fri, 15 Mar 2019, 13:02

Used the "old" link you gave me - got an error 503, which is what I got on the new Reddit when using Firefox Compatibility mode.

Any other ideas?

I would bet this is some sort of strange browser sniffing issue except I seem to be the only one having this issue.

I guess I'll have to try a blank profile, see if it's something on my end.
Image

User avatar
Shadeclan
Lunatic
Lunatic
Posts: 281
Joined: Thu, 05 Jun 2014, 17:27
Location: Albany, NY

Re: Issues with Reddit

Unread postby Shadeclan » Fri, 15 Mar 2019, 13:51

OK, found the issue - it's my firewall / certificate setup at work :problem:. Somehow I can get to Reddit but I can't post with Pale Moon there. I have no issues at home.

I will need to acquire the proper security certificate in order to post from work. Not sure how to go about doing that. Even if I could ask the network people at work, I'm sure they'd have no clue. :think:
Image


Return to “General support”

Who is online

Users browsing this forum: Yandex [Bot], yereverluvinuncleber and 3 guests