Problems with steamcommunity.com and cookies

Users and developers helping users with technical Pale Moon issues (Windows and other non-Linux O.S.). Please direct questions about the Linux version to the appropriate Linux board.

Moderators: Indalecio, satrow

Forum rules
This board is for technical/usage questions and troubleshooting for the Pale Moon browser only. The main focus here is on Pale Moon on Windows. Please direct your questions for Linux, Android and Mac to the dedicated boards.
Technical issues and questions not related to the Pale Moon browser should be posted in "technical chat"
Please keep off-topic and general discussion out of this board, thank you!
User avatar
satrow
Forum staff
Forum staff
Posts: 1468
Joined: Thu Sep 08, 2011 11:27 am

Re: Problems with steamcommunity.com and cookies

Postby satrow » Tue Aug 01, 2017 3:18 pm

I can't see why or how W7 would clear 3rd party browser cookies, it doesn't happen for me.

Are you rebooting between browser sessions?

What 3rd party cleaning/privacy software do you use?

What security software?

Valkor
Moongazer
Moongazer
Posts: 12
Joined: Thu Jul 13, 2017 1:02 pm

Re: Problems with steamcommunity.com and cookies

Postby Valkor » Sun Aug 13, 2017 7:10 am

satrow wrote:Are you rebooting between browser sessions?

What 3rd party cleaning/privacy software do you use?

What security software?

1. Not necessary, sometimes yes, sometimes no
2. No software, only firewall and antivirus: Comodo Firewall 10, Avira free Antivirus.

All my browsers store cookies for a long time (even Firefox), only Pale Moon works with like shit and resets them every several hours there or after reboot.

User avatar
Pale Moon Rising
Board Warrior
Board Warrior
Posts: 2457
Joined: Tue Oct 06, 2015 4:59 pm
Location: Los Angeles CA USA

Re: Problems with steamcommunity.com and cookies

Postby Pale Moon Rising » Sun Aug 13, 2017 7:33 am

Have you tried clearing all cookies for this website, possibly a cookie has been corrupted that would cause this.... :think:
Current Pale Moon(x86) Release | WIN7(64-bit) | I3 CPU, 2.53 GHz, 4G RAM

Good judgment comes from experience and a lot of that comes from bad judgment. - Will Rogers

Knowing Pale Moon is indisputably #1 is defined by knowing the totality of browsers. - Pale Moon Rising

mednz
New to the forum
New to the forum
Posts: 2
Joined: Mon Aug 14, 2017 2:44 pm

Problems with cookies disappearing

Postby mednz » Mon Aug 14, 2017 4:02 pm

I'm having similar issues on Win 7, 32Bit with latest Comodo Internet Security Premium (v10.0.1.6258) and latest version of PaleMoon (v27.4.1). Installed PM today and cookies just disappear after a couple of minutes on every site I visit. Of course I'm not browsing in Private Mode. Cookie/Privacy settings are; Accept Cookies, Deny 3rd Party, Keep Until Expire.

I have cleared cache, cookies (what was left of them on one occasion anyway), restarted browser a few times but no difference. The difference for me is that I installed Cookies Manager+ (v1.14.3) on both PM and FF (latest version 54.0.1 which I'm using to post here) and exported all cookies (w/password option enabled) from FF and imported into PM. DIdn't have any issues on import but PM crashed a couple of times on browser restart but that could've been due to the installation of a few addons after the import. I had not used PM to surf the web prior to importing the cookies so the cookie cache was blank upon import. Cut a long story short, it's happening even with Cookies Manager+ uninstalled, cache cleared etc and even with a new profile. I'm thinking Cookies Manager+ has screwed something up or PM has some kind of bug.

Any suggestions? I think I'll uninstall then re-install PM and see if it runs OOTB. Should I just do a normal uninstall or should I use something like Revo Uninstaller w/deep scan settings?

And if this issue warrants its own thread let me know and I'll start one. TIA for any help!

mednz
New to the forum
New to the forum
Posts: 2
Joined: Mon Aug 14, 2017 2:44 pm

Re: Problems with steamcommunity.com and cookies

Postby mednz » Tue Aug 22, 2017 3:25 am

Bump. No-one has any advice?


Return to “General support”

Who is online

Users browsing this forum: Charles, gracious1, Linkdex [Bot] and 15 guests