Another Banking site not working

The place to report Pale Moon specific bugs on the Windows operating system.
Post Reply
User avatar
4DPrinter
New to the forum
New to the forum
Posts: 1
Joined: 2019-12-15, 19:34

Another Banking site not working

Post by 4DPrinter » 2019-12-15, 19:55

I tried to access VW-Bank (Germany) - but the login-page returns completely empty.
I use Pale Moon a lot, and this is the first site I ever had a real problem with...

https://banking.vwfs.de/PBODE-FE-UI/#/login

Firefox works. But with Palemoon it didn't work (tried Windows and Linux).

User avatar
Tomaso
Board Warrior
Board Warrior
Posts: 1383
Joined: 2015-07-23, 16:09
Location: Norway

Re: Another Banking site not working

Post by Tomaso » 2019-12-15, 23:20

Code: Select all

ReferenceError: AbortController is not defined
Seems to be some sort of regression in v28.8.0, because the page loads just fine in v28.7.2.

User avatar
Moonchild
Pale Moon guru
Pale Moon guru
Posts: 25807
Joined: 2011-08-28, 17:27
Location: 58°2'16"N 14°58'31"E
Contact:

Re: Another Banking site not working

Post by Moonchild » 2019-12-15, 23:36

The "regression" being that 28.7 identified itself as an older version of Firefox in Firefox compatibility mode.
The bank probably needs a site-specific user-agent override to fix this. Try a Firefox 60 one.
"There will be times when the position you advocate, no matter how well framed and supported, will not be accepted by the public simply because you are who you are." -- Merrill Rose
Image

User avatar
Tomaso
Board Warrior
Board Warrior
Posts: 1383
Joined: 2015-07-23, 16:09
Location: Norway

Re: Another Banking site not working

Post by Tomaso » 2019-12-15, 23:55

I already tried a few UA overrides, before posting earlier, but I was unable to find one that fixed the problem.

coffeebreak
Moon Magic practitioner
Moon Magic practitioner
Posts: 2084
Joined: 2015-09-26, 04:51
Location: U.S.

Re: Another Banking site not working

Post by coffeebreak » 2019-12-15, 23:56

Moonchild wrote:
2019-12-15, 23:36
probably needs a site-specific user-agent override to fix this. Try a Firefox 60 one.
Same result as Tomaso. FF60 override doesn't fix it; still blank page with same console error.
Likewise with SSUAOs for FF 71, 68, 52, for current Chrome, and PM's native UA.
And the site does display here in 28.7.2.

User avatar
Moonchild
Pale Moon guru
Pale Moon guru
Posts: 25807
Joined: 2011-08-28, 17:27
Location: 58°2'16"N 14°58'31"E
Contact:

Re: Another Banking site not working

Post by Moonchild » 2019-12-16, 00:20

Then they probably do "spot-check" feature detection (i.e. testing for one particular feature and assuming it is Browser X or Y based on the result).
If it was a UA check it would be easy to fool, but not otherwise.
"There will be times when the position you advocate, no matter how well framed and supported, will not be accepted by the public simply because you are who you are." -- Merrill Rose
Image

Post Reply