Videos on Facebook not working

The place to report Pale Moon specific bugs on the Windows operating system.

Moderator: satrow

User avatar
Sajadi
Board Warrior
Board Warrior
Posts: 1033
Joined: 2013-04-19, 00:46

Re: Videos on Facebook not working

Unread post by Sajadi » 2019-05-19, 20:46

No problem with latest unstable. Facebook videos work flawless.

_yuyu_
Fanatic
Fanatic
Posts: 169
Joined: 2015-03-02, 14:18
Location: Moscow

Re: Videos on Facebook not working

Unread post by _yuyu_ » 2019-05-19, 21:05

Sajadi wrote:
2019-05-19, 20:46
No problem with latest unstable. Facebook videos work flawless.
No. Still doesn't work for me.
Pale Moon 32-bit on Win 7 x64

_yuyu_
Fanatic
Fanatic
Posts: 169
Joined: 2015-03-02, 14:18
Location: Moscow

Re: Videos on Facebook not working

Unread post by _yuyu_ » 2019-05-19, 21:07

back2themoon wrote:
2019-05-19, 20:30
Also try Preferences/Content/Video/Enable Media Source Extensions (set to off and refresh page). If this works, you can install HTML5 Media Tuner which allows toggling this on a per-site basis (=enabled everywhere, except Facebook for example).
Great! It helped. Thank you.
Pale Moon 32-bit on Win 7 x64

SGvagon
Astronaut
Astronaut
Posts: 551
Joined: 2013-02-16, 13:33
Location: Czech Republic - Slavonice
Contact:

Re: Videos on Facebook not working

Unread post by SGvagon » 2019-05-20, 16:04

back2themoon wrote:
2019-05-19, 20:30
Also try Preferences/Content/Video/Enable Media Source Extensions (set to off and refresh page). If this works, you can install HTML5 Media Tuner which allows toggling this on a per-site basis (=enabled everywhere, except Facebook for example).
When I arrived home from works I also will try this. But if this helps, the problem is in Palemoon MSE, well (without MSE, videos on Facebook run only with CPU, not HW acceleration) ? And needs to be repair.
And also will try the latest unstable. And then reply results.

SGvagon
Astronaut
Astronaut
Posts: 551
Joined: 2013-02-16, 13:33
Location: Czech Republic - Slavonice
Contact:

Re: Videos on Facebook not working

Unread post by SGvagon » 2019-05-20, 21:05

Ok, without MSE, videos on FB works. I can't choose Full HD quality (only SD and HD) , but works. So the problem is maybe in the Palemoon MSE?
Palemoon Unstable not working too.

SGvagon
Astronaut
Astronaut
Posts: 551
Joined: 2013-02-16, 13:33
Location: Czech Republic - Slavonice
Contact:

Re: Videos on Facebook not working

Unread post by SGvagon » 2019-05-25, 02:45

Ok, I definitely think, that this problem is in my FB account and Palemoon. Because I tried log in on my friends laptop (on his account, videos on FB works perfectly, even on my Palemoon too) and I had infinite loading again :crazy: .
BUT, this issue I have only in Palemoon (on every machine) . Other browsers (Chrome and Firefox) works with my FB account.

SGvagon
Astronaut
Astronaut
Posts: 551
Joined: 2013-02-16, 13:33
Location: Czech Republic - Slavonice
Contact:

Re: Videos on Facebook not working

Unread post by SGvagon » 2019-05-28, 16:42

Ok, from today, FB videos works :-/ . And I didn't anything.

User avatar
PaleGreg
Newbie
Newbie
Posts: 4
Joined: 2018-08-14, 16:40

Re: Videos on Facebook not working

Unread post by PaleGreg » 2019-06-21, 23:37

I'd be happy to have videos on fb not load. For some months, video ads in fb, which hit the scrolled-into-view portion of the screen running, always cause PM to crash. Win 7.

User avatar
Moonchild
Pale Moon guru
Pale Moon guru
Posts: 24453
Joined: 2011-08-28, 17:27
Location: 58°2'16"N 14°58'31"E
Contact:

Re: Videos on Facebook not working

Unread post by Moonchild » 2019-06-22, 00:34

If you have a consistent crash, please send us a crash (mini)dump. Please check the forum's how-to section for the guide how to create a dump and send it to us.
"If you want to build a better world for yourself, you have to be willing to build one for everybody." -- Coyote Osborne
Image

SGvagon
Astronaut
Astronaut
Posts: 551
Joined: 2013-02-16, 13:33
Location: Czech Republic - Slavonice
Contact:

Re: Videos on Facebook not working

Unread post by SGvagon » 2019-07-15, 15:18

Facebook try new features again :eh: ? When I click on Play again button on any facebook video (it shows after watching videos) , my CPU imidiatelly goes up to 99-100% and video on FB lagging as hell. I must click on pause and play, then videos play correctly again. Or when I move video on timeline back or forward (only fHD videos, same issue with CPU and videos are 2 times faster without sound.
Really, really strange issue, the only solution is pause and play video again :crazy: .

Post Reply