Sync giving "Unknown error"

For discussions about side projects, potential future projects or helper applications for Pale Moon.

Moderator: satrow

lihatt
Hobby Astronomer
Hobby Astronomer
Posts: 21
Joined: Thu Aug 21, 2014 6:39 pm
Location: California

Sync giving "Unknown error"

Postby lihatt » Thu May 14, 2015 6:28 pm

This morning (ca. 11 AM Pacific time zone) I am getting "Unknown error" in a banner across the bottom of the window when Sync attempts to sync. I've been getting it for about 30 minutes now. (Which makes it a pain to do anything in the bookmarks window as it basically hangs while the Sync status icon spins for quite a few seconds as it attempts to do whatever it's doing.) The server status page claims the server is up and running. It was working normally at least as of about 9 hours ago (time in between was sleep time for me so I don't know exactly when it started). Anyone else seeing this?

In the meantime, is there a way to pause Sync functionality so it doesn't keep trying and failing? (I feel like there used to be an option for this in Firefox, though I could be misremembering, or perhaps I am insufficiently caffeinated and just not spotting it if it does exist.)

User avatar
x-15a2
Astronaut
Astronaut
Posts: 825
Joined: Wed Mar 19, 2014 12:28 am
Location: Triskelion

Re: Sync giving "Unknown error"

Postby x-15a2 » Thu May 14, 2015 7:36 pm

Same thing here, though sync server reports: The Pale Moon Sync server is running and should be fully functional.

User avatar
New Tobin Paradigm
Knows the dark side
Knows the dark side
Posts: 3844
Joined: Tue Oct 09, 2012 7:37 pm

Re: Sync giving "Unknown error"

Postby New Tobin Paradigm » Thu May 14, 2015 7:48 pm

[ T O B I N W A V E ]

kfonda
Newbie
Newbie
Posts: 3
Joined: Tue Apr 22, 2014 4:17 am
Location: Manasquan, NJ

Re: Sync giving "Unknown error"

Postby kfonda » Thu May 14, 2015 8:01 pm

Having the same issue here.

This is the error:
2015-05-14_155518.png


and this is what I get when I click on server status:
2015-05-14_155653.png

lihatt
Hobby Astronomer
Hobby Astronomer
Posts: 21
Joined: Thu Aug 21, 2014 6:39 pm
Location: California

Re: Sync giving "Unknown error"

Postby lihatt » Thu May 14, 2015 8:02 pm

Yes, as others above also said, the status page claims it's running normally, but still getting this error.

User avatar
New Tobin Paradigm
Knows the dark side
Knows the dark side
Posts: 3844
Joined: Tue Oct 09, 2012 7:37 pm

Re: Sync giving "Unknown error"

Postby New Tobin Paradigm » Thu May 14, 2015 8:33 pm

lihatt wrote:Yes, as others above also said, the status page claims it's running normally, but still getting this error.


That isn't what it says for me.. I have also spoken to Moonchild. It is currently down but should be back up soon.
[ T O B I N W A V E ]

lihatt
Hobby Astronomer
Hobby Astronomer
Posts: 21
Joined: Thu Aug 21, 2014 6:39 pm
Location: California

Re: Sync giving "Unknown error"

Postby lihatt » Thu May 14, 2015 8:58 pm

Now I see "Server incorrectly configured." I assume something is in the process of being fiddled with on the back end :)

User avatar
Moonchild
Pale Moon guru
Pale Moon guru
Posts: 20065
Joined: Sun Aug 28, 2011 5:27 pm
Location: 58.5°N 15.5°E
Contact:

Re: Sync giving "Unknown error"

Postby Moonchild » Thu May 14, 2015 9:16 pm

The status page should not claim the server is running normal. In fact, I just brought it back online from full down state but it's still under very heavy load. expect some more errors.
Improving Mozilla code: You know you're on the right track with code changes when you spend the majority of your time deleting code.

User avatar
x-15a2
Astronaut
Astronaut
Posts: 825
Joined: Wed Mar 19, 2014 12:28 am
Location: Triskelion

Re: Sync giving "Unknown error"

Postby x-15a2 » Fri May 15, 2015 2:18 pm

Moonchild wrote:The status page should not claim the server is running normal ...
I can confirm that the page indicated that all was well. Could this be some sort of caching issue?

User avatar
Moonchild
Pale Moon guru
Pale Moon guru
Posts: 20065
Joined: Sun Aug 28, 2011 5:27 pm
Location: 58.5°N 15.5°E
Contact:

Re: Sync giving "Unknown error"

Postby Moonchild » Fri May 15, 2015 6:47 pm

It's back to normal now so.. yeah that would be right.
I don't know if it would be caching, because the server does not cache that page (for obvious reasons)
Improving Mozilla code: You know you're on the right track with code changes when you spend the majority of your time deleting code.


Return to “Other/future projects”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest