Wrong settings

For discussions specific to the Portable version of the browser.

Moderator: satrow

User avatar
Allin
Moongazer
Moongazer
Posts: 7
Joined: 2018-09-11, 09:52

Wrong settings

Unread post by Allin » 2018-09-11, 14:38

I dont see Recaptcha check box (Portable ver.28.0.1 64 bit). What setting i have wrong?
_CaptchaErr_cr.png
Thanks for answer.

User avatar
billmcct
Astronaut
Astronaut
Posts: 632
Joined: 2012-09-04, 15:19
Location: Atlanta Georgia USA

Re: Wrong settings

Unread post by billmcct » 2018-09-11, 17:35

If you at least gave a web site to test it would help.
Win 7 x64 - Pale Moon 28x 32bit

User avatar
gepus
Lunatic
Lunatic
Posts: 327
Joined: 2017-12-14, 12:59

Re: Wrong settings

Unread post by gepus » 2018-09-11, 20:05

Works fine here with Pale Moon 28.0.1. portable
Make sure that no ad blocking is interfering.

See screenshots:
https://image.ibb.co/fpcQ0U/MS1.png
https://image.ibb.co/bzWcfU/MS.png

User avatar
Allin
Moongazer
Moongazer
Posts: 7
Joined: 2018-09-11, 09:52

Re: Wrong settings

Unread post by Allin » 2018-09-12, 08:30

gepus wrote:Works fine here with Pale Moon 28.0.1. portable
Make sure that no ad blocking is interfering.

See screenshots:
https://image.ibb.co/fpcQ0U/MS1.png
https://image.ibb.co/bzWcfU/MS.png
Thanks, but AdBlock is closed. I have something wrong in settings, but I do not know what to look for in the settings.
Its something with pictures or Java element or what?
Last edited by Allin on 2018-09-12, 08:31, edited 1 time in total.

User avatar
Fedor2
Astronaut
Astronaut
Posts: 660
Joined: 2016-04-11, 01:26

Re: Wrong settings

Unread post by Fedor2 » 2018-09-12, 09:08

Look "Help - Troubleshooting Information - scroll to Important Modified Preferences

User avatar
Allin
Moongazer
Moongazer
Posts: 7
Joined: 2018-09-11, 09:52

Re: Wrong settings

Unread post by Allin » 2018-09-13, 14:51

Fedor2 wrote:Look "Help - Troubleshooting Information - scroll to Important Modified Preferences
Nice - and here what? :?:

User avatar
Fedor2
Astronaut
Astronaut
Posts: 660
Joined: 2016-04-11, 01:26

Re: Wrong settings

Unread post by Fedor2 » 2018-09-13, 15:10

There you can look for settings, also you can post it here under the hide tag, we shall look too and try to help.

User avatar
Allin
Moongazer
Moongazer
Posts: 7
Joined: 2018-09-11, 09:52

Re: Wrong settings

Unread post by Allin » 2018-09-14, 08:19

Here it is. I dont now what is wrong there.
Attachments
Important Modified Preferences.txt
(8.3 KiB) Downloaded 20 times

User avatar
Moonchild
Pale Moon guru
Pale Moon guru
Posts: 24453
Joined: 2011-08-28, 17:27
Location: 58°2'16"N 14°58'31"E
Contact:

Re: Wrong settings

Unread post by Moonchild » 2018-09-14, 14:16

Reset the following prefs to default:

accessibility.blockautorefresh true
javascript.options.jit_hardening true
network.http.diagnostics true
security.fileuri.strict_origin_policy false
security.mixed_content.block_active_content false
security.ssl3.dhe_rsa_camellia_128_sha false
security.ssl3.dhe_rsa_camellia_256_sha false
security.ssl3.ecdh_ecdsa_des_ede3_sha true
security.ssl3.ecdhe_rsa_des_ede3_sha true
security.ssl3.rsa_des_ede3_sha true
security.ssl3.rsa_rc4_128_md5 true
security.ssl3.rsa_rc4_128_sha true
security.tls.version.min 0
"If you want to build a better world for yourself, you have to be willing to build one for everybody." -- Coyote Osborne
Image

User avatar
Allin
Moongazer
Moongazer
Posts: 7
Joined: 2018-09-11, 09:52

Re: Wrong settings

Unread post by Allin » 2018-09-14, 15:15

Thanks for idea,
reset done, restart and...still the same. :sick:

User avatar
Moonchild
Pale Moon guru
Pale Moon guru
Posts: 24453
Joined: 2011-08-28, 17:27
Location: 58°2'16"N 14°58'31"E
Contact:

Re: Wrong settings

Unread post by Moonchild » 2018-09-14, 15:30

comparing the available screenshots adblocking might be the issue. After disabling the adblocker clear your cookies and cache, then try again.
"If you want to build a better world for yourself, you have to be willing to build one for everybody." -- Coyote Osborne
Image

User avatar
therube
Board Warrior
Board Warrior
Posts: 1076
Joined: 2018-06-08, 17:02

Re: Wrong settings

Unread post by therube » 2018-09-15, 13:45

Looks good here.
As a test, create a new Profile & confirm that it works there.

Then, as a start, compare prefs.js settings between the two.
PaleMoon works with mexashare.png
Last edited by therube on 2018-09-15, 13:48, edited 2 times in total.

User avatar
Allin
Moongazer
Moongazer
Posts: 7
Joined: 2018-09-11, 09:52

Re: Wrong settings

Unread post by Allin » 2018-09-15, 15:07

Moonchild wrote:comparing the available screenshots adblocking might be the issue. After disabling the adblocker clear your cookies and cache, then try again.
...nothing... :sick: :sick:

User avatar
Allin
Moongazer
Moongazer
Posts: 7
Joined: 2018-09-11, 09:52

Re: Wrong settings

Unread post by Allin » 2018-09-15, 15:10

therube wrote:Looks good here.
As a test, create a new Profile & confirm that it works there.

Then, as a start, compare prefs.js settings between the two.

PaleMoon works with mexashare.png
...clear New Profile working... :idea: ...now i go searching where is issue :sick: :coffee: :sick:

Locked